Renovering i köket

Hallå där! Torsdag och visst känns det som att dagarna bara rinner iväg, så känns det åtminstone för mig men det beror nog till stor del på att jag har så mycket att göra. Jag har sedan några veckor tillbaka befunnit mig i en period där en vanlig dag består av åtta timmar på jobbet och sen är det hem till Helsingborg för renovering i fem timmar igen. Så det är en del att stå i men jag klagar faktiskt inte särskilt mycket utan det är ganska roligt att ha saker och göra. Angående renoveringen så vet jag inte riktigt hur jag ska förklara det men det är en ganska omfattande renovering som tar lite tid men det är samtidigt ingen brådska. Jag håller på att skapa en mer öppen planlösning där jag ska ta ner den väggen som delar på köket och vardagsrummet, för att skapa en större yta så att jag kan få en köksö dessutom. Ända sedan jag flyttade hit till Helsingborg så har jag tyckt att det varit lite av ett problem med mitt kök och framförallt förvaringen men även ytan. Det är lite för trångt för att kunna vara flera stycken att laga mat och sen är det inte tillräckligt med hyllor som finns för att kunna förvara all porslin och alla redskap. Kanske inget jättestort problem men jag är en person som inte nöjer mig med något halvdant eller en temporär lösning utan då gör jag det hellre korrekt direkt så att jag får en permanent lösning på problemet. Hemmets renovering är ändå något jag för min egna skull och sen är det lite kul att greja lite. Jag har hunnit hitta en bra bit på vägen faktiskt och väggen är redan borta så det är egentligen bara att slipa lite på detaljerna och fixa en köksö.